Essentie Training: Amsterdamse Groeiroute

Essentie Training: Amsterdamse Groeiroute


Het vergelijkbare Landmark (www.landmarkeducation.nl) vertrok twee jaar geleden uit Amsterdam. Voorstanders stellen dat hun cursus hen geholpen heeft een beter mens te worden, tegenstanders waarschuwen voor de risico's..


Hoe groot of klein beslissingen ook zijn, we laten ons vaak leiden door emoties, angsten en twijfels. We zijn vergeten wat we écht willen, vanuit onze intrinsieke motivatie. In de ‘Beyond Doubt’ training van Humanication leer je negatieve gedachten los te laten en weer toegang te krijgen tot je eigen intuïtie.


Stel jezelf eens de vraag: “Hoe zou het zijn als je zonder angst en twijfel in het leven zou staan, maar leeft vanuit vrijheid en jouw intuïtie?” Dat is waar je tijdens een Beyond Doubt training achter gaat komen. Tijdens twee intensieve trainingsdagen, leer je te handelen vanuit je intuïtie, waardoor een gevoel van vrijheid zal ontstaan.


Tijdens de Essence training ga je aan de slag met blokkades in jouw dagelijks leven. Je leert welke factoren authentieke keuzes in de weg staan en hoe je deze blokkades op kunt heffen. Tijdens de Source training leer je hoe je in iedere situatie vanuit je eigen kracht kunt handelen, wat de omstandigheden ook zijn.


Ontdek Je Essentie: Amsterdamse Wegwijzer


Tijdens de Beyond Doubt training ga je nóg een stapje verder, door te leren om je eigen intuïtie te herkennen en te gebruiken. Je leert minder te twijfelen, te vertrouwen op jezelf en conform te handelen. De Beyond Doubt training wordt slechts twee keer jaar gegeven. Je kunt deze training pas volgen als je zowel de Essence training als de Source training hebt afgerond.


Essentie Training: Amsterdamse ReisrouteEssentie Training Centrum In Amsterdam

De training biedt een helpende hand als je richting in je leven wilt creëren, in contact wilt komen met je eigen waarheid, (nog) meer wilt leren vertrouwen op je eigen kunnen, sneller beslissingen wilt leren nemen en op een rij wilt krijgen wat jouw doelen zijn voor de toekomst. Hoi allemaal, op hoop ik jullie wat meer te leren over hoe je fit kan blijven! Zowel met sporttips als voedingstips.


Begeleiding Naar Je Essentie: Amsterdam


Nijmegen en met hoeveel personen je komt. Trainer en coach Christel Colleij neemt je die avond mee op ontdekkingstocht naar je volledig potentieel. “Ruil je onzekerheden, angsten, stress en frustraties in voor zelfvertrouwen, rust en liefde. Door jezelf, in plaats van iedereen om je heen, op één te plaatsen. Deze inspiratie-avond is vooral iets voor jou als je wilt ontdekken wanneer je minder afhankelijk wilt zijn van anderen, wilt stoppen met het herhalen van dezelfde fouten, uit je comfort zone wilt stappen en iets anders wilt creëren in jouw leven, jouw prestaties wilt verhogen en je relaties wilt verbeteren.” .


Humanication is in 1994 in Nederland gestart vanuit de visie van Yiftach Sagiv, de oprichter. Yiftach Sagiv heeft de droom om mensen waar ze ook zijn te inspireren om hun menselijk potentieel in een veilige menselijke omgeving te verkennen, door liefde, partnerschap en inspiratie. Dit realiseren van zijn visie begon in 1989 in Israël, waar hij de organisatie Humanication opstartte.


Deze droom wordt verwezenlijkt door middel van unieke methoden van training, coaching en andere projecten die hebben bewezen uitstekende resultaten te behalen voor zowel individuen als organisaties. In de afgelopen 25 jaar hebben 35.000 mensen de eerste training (de Essence) gevolgd. Naar keuze hebben ze zich verder verdiept in bijvoorbeeld beter communiceren of verwachtingen verhelderen.


Essentie Academie: Amsterdamse Ontwikkelingstocht


De trainingen worden zowel in de private als in de zakelijke omgeving aangeboden. Enkele trainingen worden ook gegeven in het curriculum van de Business School van Lausanne. Hoe beoordelen deelnemers de trainingen van Humanication? Uit een onafhankelijk onderzoek dat is uitgevoerd door Schrameijer & Duurkoop over een periode van 6-20 maanden bij 299 oud-deelnemers, beoordeelde 88% de trainingen als Goed/excellent, 7,4% als gemiddeld en al het overige 1,3%.


Handelingen/gedragingen/overtuigingen, hoe dat eruit ziet en hoe kan ik anders. De enige blokkade die ik heb in mijn leven ben ik zelf, mijn onwetendheid over mezelf, onwetendheid over mijn overtuigingen en gedrag.Essence trainingen wat nu heet , waar ik een groot voorstander van ben, daar leer ik en krijg ik gereedschappenen hoe ik kan omgaan met alle situaties van leven en veel meer.https://essencetrainingen.nl/ heet nu https://humanication.nl/Trainingen die ik er gedaan heb in 2003-2004, waren om mijn aangeleerde denken en gedrag bewust te worden, te herkennen, ermee te leren omgaan en meester worden.


Ervaringsleer is zeg maar hoe je fietsen leert, al doende leert men en vergeet men het nooit meer. Kijk voor verdere uitleg op de site of ga naar een info avond? Hierdoor kon ik i.p.v. slachtoffer van dat denken te zijn, met alle gevolgen van dien, (ziektebeelden, depressies en ga maar door) zelf besluiten wat ik wel of niet wil (met support).


Essentie Academie: Amsterdamse Ontwikkeling


Verder kies zelf wat bij je past en hoor de support/feedback. Ze hebben veel meer en bijna alles wel in huis. Ik leef nu in een geheel voor mij onbekende realiteit, dat leven heet. Had het deel van “ziek” zijn opgelost en zat nu opeens na 40 jaar in relaties ook privé.


Dus wat was mijn volgende stap? Na flink aanklooien toch gereageerd op de feedback/support van mensen die van mij houden, de MOB (Make or Break) training van 3 dagen bij de essence gedaan. (making relationships work). Absurd! Ik snap mezelf, begrijp de oorzaak van conflicten met anderen en mezelf, heb in 3 dagen geleerd hoe ik met conflicten kan omgaan, hoe ik conflicten kan oplossen, weet nu hoe conflicten te voorkomen voordat ze ontstaan, heb geen geweld/strijd en agressie meer in mijn relaties, weet nu hoe ik de angel uit boosheid te halen & toch loyaal te blijven aan mijn waarden, ik kom begrijpelijk over bij de ander en heb geleerd hoe ik dat kan, heb geleerd nee te zeggen zodat ik loyaal kan blijven aan mijn waarden, heb geleerd te luisteren, ben opeens niet meer bang voor kinderen een kinderwens? uitvoering/vorm nog onbekend Bottomline : Ik heb in 3 dagen geleerd hoe ik relaties (ook met mezelf!) werkend kan krijgen.


Ik wou dat ik dit 35 jaar eerder had kunnen doen ach het leven start na mijn veertigste dat durf ik nu wel. "Het ziektebeeld Multiple Sclerose (of de symptomen die men zo noemt als gevolg van een kwik – amalgaam vergiftiging ) had ik dus al bekijk deze site vanaf mijn geboorte" ...


Ervaringsleer is leren door te doen en door te ervaren. Door middel van energieke en prikkelende processen zie je hoe je omgaat met bepaalde zaken in het leven, en hoe je dit op een andere manier kunt doen. Plus, leren door ervaring gaat veel dieper en dit onthoud je vele malen beter dan wat je uit een youtube video of een boek haalt.


Ontwikkel Je Essentie: Coaching In Amsterdam


Kortom, de ervaringen die je opdoet worden ondersteund door intellectuele stukken, tools, overzichten en theorieën. Op deze manier ontwikkel je nieuwe patronen en gewoonten en zullen de effecten van de training duurzaam en langdurig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *